Happy Kids With STEAM eTwinning Projesi Tamamlandı

Okulumuz 4/A sınıfı öğrencilerinin Müdür Yardımcısı Funda KURTKAYA ve Sınıf Öğretmenleri Fatma Pınar UYGURLU rehberliğinde yürütmüş oldukları Happy Kids With STEAM eTwinning projesi çalışmaları tamamlanmıştır. Eylül ayından bu yana öğrencilerimiz bu proje faaliyetleri kapsamında güneş sistemi, roket ve teleskop tasarlama, scratch ile kodlama, pek çok web2 aracını kullanma, interaktif oyunlar ve quizler yapma, farklı ülkelerden öğrencilerle webinarda kahoot ile bilgi yarışmasına katılma gibi yaratıcılığı arttıran ve teknolojinin derslere entegre edilmesiyle dersleri daha eğlenceli hale getiren etkinliklerle projeye aktif katılım sağlamışlardır. Her tasarladıkları ürünleri etkinlik sonunda okulda sergi düzenleyerek diğer öğrenci ve öğretmenlerle buluşturmuşlardır. Bu süreçte öğrencilerimizin aileleri de gereken desteği sağlamış ve projenin her aşamasında çocuklarının yanında yer almışlardır.

05-05-202205-05-202205-05-202205-05-202205-05-202205-05-2022