KADROMUZ

Funda KURTKAYA - Müdür Yardımcısı

1986 yılında Aksaray´da doğdu.İlk orta ve lise öğrenimini Aksaray ilinde tamamladı.Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü´nü 2008 yılında bitirdi.Sırasıyla Sivas, İstanbul, Manisa, Mersin ve İzmir illerinde 13 yıl öğretmenlik yaptı. Şu anda Aliağa Mehmet Saka İlkokulu´nda Müdür Yardımcısı olarak çalışıyor. 30 Nisan 2023´te Dubai´de düzenlenen törende Global Education Awards kapsamında "Yılın En İyi Müdür Yardımcısı " ödülünü almıştır. eTwinning projelerinden Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketleri bulunmaktadır. Okul adına Global School Awards kapsamında "Çevre Dostu En İyi Okul" kategorisine başvurdu ve ödülü almak için 4 Kasım 2023´te Hindistan Yeni Delhi´de düzenlenen törene okulu temsilen katıldı. 2014 yılında hayatını Recep KURTKAYA ile birleştirdi. Hira Ülkem  isminde bir  kız evladı vardır.