Mehmet Saka İlkokulu
Kültür Mh. Yunus Nadi Cd. No22 Aliağa/ İZMİR

VİZYON

Öğrencilerimize çağdaş, bilimsel ve demokratik bir eğitim sunarak onları hayata ve geleceğe hazırlamak; öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini, yaratıcılıklarını ve sosyal becerilerini geliştirmek; öğrencilerimizi milli ve manevi değerlere bağlı, vatansever, dürüst, sorumlu ve saygılı bireyler olarak yetiştirmektir.

MİSYON

Öğrencilerimize, akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda başarıya ulaşmaları için gerekli bilgi, beceri ve değerleri kazandırmayı amaçlıyoruz. Eğitim kalitemizi sürekli geliştiriyor, yenilikçi ve teknolojik yöntemler kullanıyor, ulusal ve uluslararası standartlara uyuyoruz. Öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını gözetiyor, onlara sevgi, saygı ve güven ortamı sağlıyoruz. Öğrencilerimizi, milli kültürümüzü tanıyan, evrensel değerleri benimseyen, çağın gerektirdiği donanıma sahip, sorumlu, dürüst, vatansever ve saygılı bireyler olarak yetiştiriyoruz. Toplumun eğitim ihtiyaçlarını karşılamak, eğitim sektörüne öncülük etmek, eğitim kalitesini yükseltmek için çalışıyoruz. Çevreye duyarlı, sürdürülebilir ve etik bir şekilde faaliyet gösteriyor, kaynaklarımızı verimli kullanıyoruz. Paydaşlarımızla güvene dayalı, uzun vadeli ve karşılıklı yarar sağlayan ilişkiler kuruyor, onların beklenti ve memnuniyetlerini önemsiyoruz. Eğitim camiasıyla işbirliği yapıyor, bilgi ve deneyim paylaşımında bulunuyoruz.

Öğretim Şekli :normal

normal